Tanaruz

“Tanaruz is degene die hoop brengt”

Est. 2018

Onze geschiedenis

tanaruz.com is een partner van handelaars, fabrikanten en ambachtslieden uit de hele wereld. Het brengt een team van enthousiaste en visionaire jonge mensen samen die gepassioneerd zijn over moderne producten en laatste uitvindingen.

Hun doel is om uw tevredenheid te garanderen door uw bestelling te verzenden vanuit verschillende regio’s van de wereld, zoals Frankrijk, Spanje, Duitsland, China, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, enz.

Levering

De verzending wordt direct verzorgd door onze partners in de bovengenoemde landen, de leveringsdienst duurt tussen de 5 en 25 dagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het station in de dichtstbijzijnde opslagplaatsen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als uw artikel niet direct aankomt, het is onderweg naar u. In de meeste gevallen wordt er een volgnummer verzonden om de voortgang van uw bestelling te volgen en “miradeal” biedt een 100% tevredenheidsgarantie.

Onze missie

Tanaruz waardeert het luisteren, leren en de bevrediging van de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Wij beschouwen elke klant als zeer belangrijk en ons doel is om onze klanten de beste producten en diensten te bieden die op de markt beschikbaar zijn. Ongeacht waar je bent en wie je bent, willen we in staat zijn om u producten van grote waarde te bieden die u helpen om wie u echt bent te uiten.

Of het nu gaat om uw werk, hobby, sport, passie of iets anders, u zult uw verlangens vinden bij “Tanaruz”. Ons doel en prioriteit is uw tevredenheid. Daarom selecteren wij alle producten die we aanbieden voordat ze beschikbaar zijn in onze online winkel.

Service na verkoop

Als u vragen heeft, neem dan op tijd contact met ons op, we zullen u graag helpen. Dank u voor uw begrip en steun. E-mailadres van onze klantenservice: contact@tanaruz.com