FAQ’s

meest gestelde vragen

Shopping Basics

Om een bestelling te plaatsen op onze website, voegt u gewoon de artikelen die u wilt kopen toe aan uw winkelwagen en gaat u vervolgens naar de kassa. Tijdens de kassa wordt u gevraagd om uw verzend- en factureringsinformatie te verstrekken en een verzendmethode te selecteren.

U kunt uw couponcode invoeren tijdens de kassa. Zoek een veld genaamd “

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mailbevestiging met een traceernummer. U kunt dit traceernummer gebruiken om uw bestelling op onze website of op de website van de vervoerder te volgen.

Wij accepteren een aantal betalingsmethoden, waaronder creditcard, debetkaart, PayPal en bankoverschrijving.

De levertijd hangt af van de door u geselecteerde verzendmethode en uw locatie. U kunt geschatte levertijden voor elke verzendmethode vinden op onze website tijdens de kassa.

Ja, we verzenden internationaal. De internationale verzendkosten en -tijden zullen echter afhankelijk zijn van de bestemming variëren.

Wij accepteren retouren voor de meeste artikelen binnen 14 dagen na levering. Artikelen moeten in nieuwe en ongebruikte staat zijn met alle originele verpakking en labels er nog aan.

Payments

Wij accepteren een aantal betalingsmethoden, waaronder creditcard, debetkaart, PayPal en bankoverschrijving.

Shipping & Returns

U kunt uw bestelling annuleren door contact op te nemen met ons klantenservice-team. Houd er echter rekening mee dat eenmaal verzonden bestellingen niet kunnen worden geannuleerd.

U kunt uw bestelling wijzigen door contact op te nemen met ons klantenservice-team. Houd er echter rekening mee dat eenmaal verzonden bestellingen niet kunnen worden gewijzigd.

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

U kunt contact opnemen met ons klantenservice-team per e-mail of telefoon. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze website.